Vrijwilligers

Dag vrijwilliger
Welkom op de vrijwilligerspagina van Femma Wereldvrouwen.

Op deze pagina hebben wij alle informatie en alle linken samengebracht die jou als vrijwilliger kunnen helpen om jouw vrijwilligersfunctie of vrijwillgerstaken bij Femma Wereldvrouwen uit te voeren.

Heb jij in jouw groep een bepaalde taak/functie zoals: algemeen contactpersoon, webmeter, contactpersoon financiën, ledenadministrator of organisator/beheerder van activiteiten? Misschien is jouw engagement beperkter en organiseer je bijvoorbeeld één activiteit die je leuk vindt of die past in jouw agenda.  Of je steekt gewoon een handje toe bij activiteiten die door een andere vrijwilliger worden georganiseerd.

Wat jouw engagement ook is, als vrijwilliger van Femma Wereldvrouwen vind je hier hoogstwaarschijnlijk wat je zoekt.

Vind je niet wat je zoekt? 

Contacteer onze groepscoaches van Femma Wereldvrouwen.  Hun gegevens vind je hier.

Op zoek naar inspiratie voor activiteiten voor jouw groep?

Op www.femmamaakthet.be shop je inspiratie en prikkel je je creativiteit. Je vindt er alles op één plek, mooi onderverdeeld in verschillende categorieën. Kies uit gevarieerde handleidingen en methodieken. Jij kiest op maat van je Femma Wereldvrouwen-groep. De talenten die bij de vrijwilligers van je groep aanwezig zijn, kun je benutten. Weten deze creatieve vrijwilligers niet goed hoe ze een workshop moeten begeleiden? Schrijf hen dan in voor De Academie (zie verder). 

De winkel is altijd open! Alle informatie blijft bovendien het hele jaar beschikbaar en wordt regelmatig aangevuld. Handig toch?

Want jij maakt en samen maken we Femma Wereldvrouwen

Deel je graag jouw inspiratie met vrijwilligers van andere groepen?  Vraag je hen graag om advies?  Of wissel je gewoon graag eens van gedachten?  Wordt dan snel lid van de Facebookgroep Femma Maakt Het.

 

De Coronabarometer

Op 23 mei verdween de Corona-Barometer in de koelkast. Zo besliste het overlegcomité. Je hoorde of las dit waarschijnlijk wel in de media.

Dit betekent dat alle maatregelen, beperkingen en aandachtspunten die met corona te maken hadden, voor onze sector wegvallen.

 

De Academie

De Academie van Femma Wereldvrouwen is een nieuwe leerschool voor vrijwilligers en leden. We leren de deelnemers hoe ze met hun talenten aan de slag kunnen gaan als begeleidster van een workshop en geven hen hiervoor tips en tricks. De academie is gratis. We vragen enkel een bijdrage voor het materiaal. Hier vind je de meest recente info.