Ontmoet Femma

#Wijblijvenverbonden

De voorbije jaren volgen wij ivm corona steeds de richtlijnen voor onze sector.

Of onze lokale netwerken al dan niet activiteiten kunnen organiseren wijzigt regelmatig.  Ze zijn echter creatief en houden zo goed mogelijk contact met de leden van de groep.  We blijven dan ook inspireren via www.femmamaakthet.be.

We hanteren altijd de basis-afspraken voor de sociaal-culturele sector. Je kunt alles nalezen op www.coronagids.be

Ook op zoek naar inspiratie?  Neem een kijkje op www.femmamaakthet.be

Op zoek naar aanbod van groepen in je buurt?

 

Onze meer dan 700 vrouwennetwerken geven je met fijne activiteiten en boeiende ontmoetingen de kans om bewust tijd te maken voor vrije tijd en kracht te halen uit de verbinding met jezelf en met anderen.

Meer dan zesduizend vrijwilligers en zo’n vijftigduizend leden en deelnemers maken deel uit van onze Femma community.

Ook in jouw buurt is zeker een Femmagroep actief. Je kunt er leren, creëren, vriendschappen smeden en participeren. Op jouw manier draag je je steentje bij tot het versterken van ons netwerk en heb je impact op het realiseren van onze maatschappelijke doelen.
Vanaf 1 januari 2021 verwelkomen we ook de netwerken van de Federatie Wereldvrouwen bij Femma.  Hier vind je een overzicht.
Op zoek naar informatie over onze werking in BrusselHier lees je er meer over.
En Leuven kun je in De Maekerij terecht voor heel wat creatieve verbinding!
Met het project 'Tijd voor Mij' versterken wij kwetsbare mama's.

 

Nieuws op onze Femmablog

Nieuws op onze Femmablog

Het kind in ons

Het kind in ons

Een voorstelling met mooie, ontroerende en plezante liedjes en verhalen over liefde en solidariteit, hier en wereldwijd.

Tamara Rosseel brengt poëtisch vertaalde covers en treffende verhalen, met Jef Levève aan de piano en Marnix Vernieuwe op gitaar, beiden van oa Theater Stekelbees, de Crècheband en Risky Blues.

Lees het artikel

Droomreisje door de vallei van de Ourthe

Droomreisje door de vallei van de Ourthe

De vallei van de Ourthe is een echt Waals juweeltje en je kan deze nu ook ontdekken zonder auto. Je laat je reizen, want je neemt de trein. De uitstap begint en eindigt letterlijk in een treinstation. Je verplaatst je verder te voet of per fiets tussen de stations en je combineert je uitstap zoals je dat zelf wilt: op je eigen ritme, en volgens je eigen interesses. Lekker ontspannen.

Lees het artikel

Online Festival Vrouwenlente

Online Festival Vrouwenlente

Het Festival Vrouwenlente dat elk jaar in Brussel doorgaat, gaat dit jaar online op vrijdag 19 en 26 maart 2021.  We verdiepen ons via interessante sprekers, workshops en kunst in het thema ‘Intimiteit’. Alle activiteiten zijn gratis en het open aanbod (m/v/x) kan je bekijken via een zoomlink of facebook! Je hoeft hiervoor dus niet vooraf te reserveren.

Voor de workshops op reservatie (enkel vrouwen) schrijf je vooraf in en ontvang je een aparte zoom link via mail.

Lees het artikel