Wat we in West Vlaanderen allemaal met elkaar delen

{$items.title}
De Femmacollega's van West Vlaanderen delen naar eigenzeggen bijna alles met elkaar. 'Behalve het bed en onze mannen. We staan er zelf ook versteld van!'

 

Boeken 

Goede boeken nemen we allemaal mee van thuis. Die plaatsen we hier op kantoor op een speciaal daarvoor gemaakte boekenplank  in onze vergaderzaal. Die nemen we vervolgens mee op vakantie of op kampeerweekend. Een mini leesclub achteraf hoort erbij!

Kittens

Marleen deelde  onlangs één van haar vele kittens met Elke en Krisje. De poes van Elke kreeg later ook kittens  die ze vervoglens deelde met Riet. Riet vond ooit een kitten in haar tuin die Joke op haar beurt adopteerde.

Tuinmeubels

Toen Joke’s huis getroffen werd door een hagelbui moesten haar tuinmeubels eraan geloven.  Elke, die deze zomer aan het verbouwen is, stelde haar tuinmeubelen ter beschikking. In ruil ging Elke met haar gezin op vakantie bij Joke terwijl Joke en haar gezin in het buitenland vertoefden.

Vruchten en zaden

De moestuin is levert heel wat zaden en vruchten op die vooral Christa en Riet delen. Maar komkommer en kiwi’s deelt Christa graag aan iedereen uit. Elke vond onlangs een hommelnest in haar compostvat. Ze verhuisde die met vat en al naar de moestuin van Christa. Ook de planten uit de tuin van Elke vonden een thuis bij Krisje en zelfs over de grenzen heen, in Oost – Vlaanderen bij Femmacollega Roswitha.

Kleding

We delen ook al jaren kinderkledij met elkaar. Joke en Elke als mama’s onderling of voor de kleinkinderen van Christa, Riet en Marleen. Maar ook zwangerschapskledij en misgekochte schoenen vinden bij ons een nieuwe thuis.

Feestjes

We delen ook decoratiemateriaal voor privé feestjes, donut– en popcakemakers, pannenkoekstelletjes en meer.

Te veel om op te noemen!

Wat deel jij met jouw collega's?

Laat het ons weten in de reacties onder dit bericht!

 

Reacties

Vera Delaplace schreef

Samen het verdriet delen bij het afscheid van een zus.

Nicole Deketelaere schreef

Eénmaal in de maand een babbelavond op café, zonder veel drank

Roswitha schreef

Wow zo super. En Elke, ik beloof plechtig ... ALS er kiwivruchten komen aan jouw planten in onze tuin dan krijg jij zeker een deel van onze eerste oogst :-) Ik kijk er al naar uit ...

Els schreef

Ik deel met mijn collega's de zin in Femma: het enthousiasme om met onze vrouwelijke energie de wereld meer in balans te brengen ;-)

Reageer