Waarom Veerle staat te popelen om te vertrekken naar Egypte

{$items.title}

Wie me kent, weet dat ik mijn hart verloren heb aan Egypte.  Ik ben dus helemaal in mijn nopjes als ik met een groep van Femma mag vertrekken en mijn liefde mag doorgeven. De reisformule voor mama's, oma's en tieners maakt het nog net iets meer bijzonder.

    Waarom vertrek ik op 1 april erg enthousiast met Femma-vrouwenreizen naar Egypte?

  • In de middelbare school had ik een leraar geschiedenis die op zo’n boeiende en fascinerende manier kon vertellen over Egypte.  Het raakte mijn hart en sindsdien heeft het land en haar rijke cultuur mij niet meer losgelaten. Als ik op de oevers van de Nijl sta, is voor mij als thuiskomen.
  • Deze speciale reisformule, voor mama’s, oma’s en tieners combineert de voordelen van een groepsreis met individuele vrijheid. Extra aandacht voor de jonge reizigers geef ik er graag bovenop.

    Reizen in dit enthousiast en geïnteresseerd gezelschap is als een cadeautje krijgen. Joepie jeh!

  • Egyptenaren zijn erg vriendelijk en we worden er als koningen ontvangen. Ondanks dat ze enkele moeilijke jaren achter de rug hebben, blijven ze optimistisch over de toekomst.  Iedere keer als ik er ben valt het mij dan ook op hoe ze werken aan de opbouw van hun land en vooruit gaan.  Het doet me goed als ik kan helpen met iets klein. We bezoeken met onze groep een weeshuis en ons bezoek tovert een glimlach op de gezichten van deze kansarme kinderen.  Ze zijn zo blij ons te ontmoeten en dat is wederzijds.
  • De vele bezienswaardigheden, de mooie natuur en de rijke geschiedenis  zijn iedere keer weer een unieke belevenis voor de groep om te ontdekken. Onze plaatselijke gids brengt dit op zo’n boeiende manier dat  het zelfs mij , die dit land al zo veel keren heb bezocht, blijft verrassen.
  • Het begeleiden van een reis maakt me intens gelukkig. Het kost energie maar je krijgt er zo veel vriendschap en waardering voor terug. Een geslaagde reis geeft me vleugels en heel veel voldoening.

Dank je wel Femma’s!!!

Veerle Vlasselaer, Verantwoordelijke Vrouwenreizen

Meereizen met Femma?

Je vindt ons volledige aanbod op deze website.

 

Reacties

verschueren frieda schreef

ik wens jullie , groot en klein , jong en minder jong een fantastische reis. Laat al wat mooi is tot jullie doordringen en breng heel veel mooie souveniers mee. Doe ook de groeten aan de gids , aan Magdy ! GENIET ERVAN

Reageer