Waarom je Femma Magazine zeker niet mag missen deze maand

{$items.title}

Van alle mensen die de wereld rijk is, zijn er maar een paar bij wie het altijd thuiskomen is. Jouw gezin. Bij iedereen ziet die er een stukje anders uit. In de nieuwste Femma Magazine maak je kennis met gezinnen in zeer veel verschillende maten, vormen en gedaantes. Want dat zijn gezinnen anno 2016: iedereen beleeft het op een andere manier. Scrol snel verder om te zien wat je deze maand absoluut niet mag missen.

 

Heel veel verschillende soorten gezinnen

 
Van alleenstaande mama's en nieuwsamengestelde gezinnen tot koppels zonder kinderen en gezinnen waarbij de grootouders inwonen. Je leest er allemaal over in dit nummer.

 

 

Framily als nieuwste trend
 

Een uitgebreid interview met de makers van het boek Framily. De term Framily is een samenstelling van de engelse woorden 'family' en 'friend'. Het gaat over de millenials, de generatie die eigenzinnige en positieve oplossingen zoekt voor een betere work-life balance. Hierin spelen niet alleen de familieleden, maar ook de vrienden een hele belangrijke rol.

 

 

 

 

Heerlijke rush-gerechten

Elsbeth Teeling van de club van relaxte moeders vertelt je hoe je ten midden van de gezinshectiek toch een heerlijk, voedzame maaltijd kan bereiden.

 

 

 

Leven op sneakers

Nog maar net uit en nu al een bestseller. In het ingrijpende boek Life on Sneakers vertelt blogster Evi Renaux wat de impact van haar ziekte is op haar leven, gezin en carriere. In Femma lees je een openhartig interview met haar.

 

 

 

Met het hele gezin eropuit

Ook lees je vele toffe tips om samen met het hele gezin te ondernemen.

 

 

Reageer