Van harte welkom op Femma's Reiscafé

{$items.title}

Ga je graag op reis, maar ga je niet graag alleen? Stel je een goeie sfeer en aangenaam gezelschap op prijs? Dan moet je kennismaken met Femma vrouwenreizen. En waar kan dat beter dan op het Reiscafé, de reisbeurs van Femma. Op zondag 24 februari ben je van harte welkom in Mechelen.

5 Redenen om te het Reiscafé te bezoeken

  • Je maakt als allereerste kennis met het nieuwe reisaanbod 2020

Je wil graag op vakantie maar twijfelt nog over je bestemming? Femma vrouwenreizen stelde voor de komende jaren opnieuw een mooi gevarieerd aanbod samen. Wie het Reiscafé bezoekt, krijgt een mooi overzicht van de bestemmingen voor 2019 en is als eerste op de hoogte van alle nieuwe reizen in 2020 en kan zich hiervoor ook als eerste inschrijven. 

  • Je kunt kennismaken met de reisbegeleidsters

Alle reisbegeleidsters zijn aanwezig. Op hun typisch gepassioneerde manier geven ze uitleg over de reizen die zij begeleiden. Zij vertellen je graag waar je met hen naartoe kan en waarom die reis de moeite waard is. Je kan bij hen met alle vragen terecht. Zo weet je na je bezoek aan het Reiscafé welke reizen echt iets voor jou zijn.

  • Je ontmoet er andere gepassioneerde, reislustige dames

Net als de vorige jaren verwachten we op het Reiscafé 2019 veel vrouwen die allemaal één passie delen: liefde voor het reizen in fijn gezelschap. Met iedereen kun je wel een toffe babbel doen. Extra leuk is het om al dames te ontmoeten met wie je binnenkort samen op vakantie gaat. Of om vrouwen weer te zien met wie je al eerder op reis bent geweest.

  • Je hebt een leuke namiddag

Of je nu met een vriendin naar Mechelen komt, of in je eentje, je zult je niet vervelen. Naast de infostands kun je samen met andere dames genieten van een hapje en een drankje. En het leuke aan die namiddag is: iedereen is goed gemutst!

  • Dit jaar is er een nieuwigheid: de accessoireruil!

Iedereen heeft thuis wel een reisaccessoire liggen dat ooit zijn nut heeft bewezen, maar dat je nu niet meer kan bekoren. Neem het mee! Bij de accessoireruil kan je het inruilen voor iets anders dat je wél kan gebruiken op je volgende reis.

Aan welke accessoires denken we ? Sjaaltjes, hoedjes en petten, ontspannende – en spannende – reislectuur, zonnebrillen, rugzakjes, reisgidsen … Grote zaken als valiezen en stapschoenen komen niet in aanmerking. En natuurlijk moet je accessoire in goede staat zijn!

Femma's Reiscafé

  • Zondag 24 februari, van 13 tot 17 u
  • De posthoorn, Posthoornstraat, 2800 Mechelen
  • De Posthoorn ligt op wandelafstand van Station Mechelen

Wegbeschrijving

Op www.femma.be/nl/reizen vind je het meest actuele reisaanbod van Femma vrouwenreizen

Reacties

Meysman Claire schreef

Bedankt voor dit prachtig aanbod!! Ik begrijp dat femma een vrouwenorganisatie is maar er zijn ook femma leden die graag deze prachtige reizen zouden willen maken niet alleen samen met hun vriendinnen maar ook samen met hun mannelijke echtgenoot.

Caers Agnes schreef

Leuk maar de reizen zijn wel heel prijzig , zeker voor alleenstaande.

Diane schreef

Ik reageer op het mailtje van Claire. Femma reizen zou alleen moeten voorbehouden worden voor vrouwen. Waarom? Het is een zeer ongedwongen toffe sfeer die je alleen onder vrouwen samen kunt vinden. Even onder vrouwen met elkaar die de alledaagse sleur eens samen vergeten .....

Els Charle schreef

Waarom het reiscafé niet es organiseren in West- of Oost-Vlaanderen ? Gent ? Brugge ? Kortrijk ? Roeselare ? ….

Voor de Femmaleden van deze regio's is Mechelen echt niet evident !! In ieder geval, wat mezelf betreft, té ver !

Jammer ! Grtjs

Monique Soenens schreef

Mag het ook eens effekens in onze contreien > de Vlaanders ?

Wat ik spijtig/jammerlijk vind als ik dit ik mag aankaarten is :

reizen voor alleenstaanden zijn duur > altijd een stuk prijziger > een toeslag. Ik hoor al zeggen > je kan een kamer delen > maar zoiets is niet zo evident.

Misschien kunnen alle bewegingen binnen en samen met beweging.net de koppen bij elkaar steken.

Samen kunnen jullie het aan. Dat wordt ons toch altijd gezegd binnen de beweging, dus ...

Effekens hieronder de schouders steken, er een punt van maken in jullie werking en vele leden zullen het zekerlijk appreciëren. Maandblad Okra biedt al enkele hotels aan.

Warme groet

Mieke LUYPAERT schreef

Is er iemand uit Antwerpen die graag zou meerijden met de auto naar het reiscafé op zondag 16 februari? Ik ben alleen en wil graag 1, 2 of 3 personen meenemen. Plaats van afspraak is later te bepalen.

Met vriendelijke groeten,

Mieke

Reageer