Tips nodig voor een uitstap met Femma Wereldvrouwen?

{$items.title}

Ga in september mee op ontdekkingstocht in Oost-Vlaanderen en doe inspiratie op voor een dagje uit met familie, vrienden of vereniging. Nog meer inspiratie krijg je op de gratis digitale beurs met meer dan 40 groepsaanbieders, van 22/09 t.e.m. 25/09.

Schrijf je in voor de ontdekkingstochten van Toerisme Oost-Vlaanderen

Van 7/09 t.e.m. 18/09/21 organiseert Toerisme Oost-Vlaanderen 23 ontdekkingstochten, verspreid over de volledige provincie. Ervaar meteen zelf hoe leuk de uitstappen zijn en doe inspiratie op voor een dagje uit met familie, vrienden of vereniging. Brouwerijen, kunstenaars, creatieve ambachten, musea en streekproducenten ontvangen je met open armen.

Alles is inbegrepen, zowel toegang, busvervoer als middagmaal. Alle tochten worden in kleine groep en coronaproof georganiseerd.

Nog meer inspiratie op de digitale beurs Infodag Groepen XL

Nog meer inspiratie krijg je op de gratis digitale beurs met meer dan 40 groepsaanbieders. Van woensdag 22/09 t.e.m. zaterdag 25/09/21 kan je in een persoonlijk gesprek met de groepsaanbieders alle tips krijgen voor een boeiende uitstap.

Deelnemen is zeer eenvoudig. Je kiest de groepsaanbieders die je het meest interesseren en je kiest de uren die voor jou passen. Na een korte presentatie kan je al je vragen afvuren op de groepsaanbieder. Een ideaal ontmoetingsmoment om je uitstappen voor volgend jaar te plannen.
Deelname is volledig gratis.

Alle info en inschrijven op www.infodaggroepen.be.

Reageer