Ontdek onze Midweek Deals in Wallonië

{$items.title}

Verblijven in een gezellig of uniek hotel, op citytrip gaan of een wellnessweekend boeken in de Ardennen... Alles is mogelijk in Wallonië! En tijdens de week kan het nu ook extra voordelig. We geven je alvast een paar redenen om nu al je koffers te pakken.

Travel fun in de Ardennen en Wallonië dus. Vlieg mee over de mooie steden Namen en Dinant, in een kabelbaan weliswaar. Kom buiten genieten met een fijne wandeling, volg een fietsroute of stap in een kajak of kano. Deel je belevenissen met elkaar als je de dag afsluit in een gezellig café of goed restaurant. En een heerlijke plek om te slapen vind je er zeker. Een voorsmaakje.

De natuur in
De natuur in de Ardennen is vol afwisseling. Kies je voor dichtbeboste heuvels, uitgestrekt veenlandschap of rustgevend platteland? Trek je wandelschoenen aan, pak de fiets of stap in een kajak en ontdek samen de pracht én de kracht van de natuur.
Wandelingen en andere natuuruitstapjes

Verrassende steden
Met een prachtige ligging aan de Maas zijn steden Namen en Dinant favoriet om te bezoeken. Perfecte als je wilt shoppen en lekker (uit) eten wilt. Ontdek Namen en na een bezoek weet je dat dit een stad is voor levensgenieters. Dinant ligt vlakbij en je fietst er zo naartoe. 
Ontdek 23 verrassende steden

Smullen
Een lekker onderdeel van je vakantie is proeven wat het land voortbrengt. Laat je verrassen door lokaal gemaakte producten in de Ardennen en Wallonië. De Romeinen maakten hier al wijn. Genieten van het goede leven zit bij de Walen in hun genen 'gebakken'.
Heerlijk smullen van Waalse specialiteiten

Erfgoed toppers
Nergens ter wereld vind je meer kastelen per vierkante kilometer dan in Wallonië. Er is meer cultureel moois te bewonderen. Bekijk de 30 toppers van cultureel erfgoed: prachtig industrieel erfgoed, abdijen en kloosters en monumenten van de Unesco-erfgoedlijst. Welke kies je?
Historisch erfgoed

Ontdek snel onze Midweek Deals. Surf naar visitwallonia.be/midweekdeals en vul de gewenste datum en het aantal nachten in (tijdens de week). De midweek deals worden vervolgens aangeduid met het label ‘promo’.

Boek nu en geniet van de beste aanbiedingen voor een onvergetelijk verblijf!

Reageer