Het nieuwe magazine in 5 schone beelden

{$items.title}

Het nieuwe Femmamagazine al gezien? Die staat deze maand helemaal in het teken van 'schoon'. Schoon is iets waar we allemaal naar streven: er verzorgd uitzien, in een propere omgeving wonen en met behulp van een fijn karakter mooi zijn van binnen. Maar vaak blijkt dat niet allemaal even gemakkelijk. 

 

Murielle Scherre

Schoon is een thema dat als een rode draad loopt door bijna alles wat Murielle doet. Ze ontwerpt lingerie die de aandacht vestigt op wat een lijf uniek maakt. Dat doet
ze op een manier die haaks staat op het schoonheidsideaal: eerlijk, rauw en zonder schaamte. Wij spraken uitgebreid met deze straffe madam.

 

 

Als ook mannen last blijken te hebben van het schoonheidsideaal

 

‘Hoe vaak ik ook liefdevol in de spiegel kijk: 
ik blijf zien wat er niet is terwijlhet er wel zou moeten zijn’

Tegenwoordig hebben niet enkel vrouwen last van de heersendeschoonheidsidealen. Steeds meer mannen voelen zich onzeker over hun lichaam bij het zien van onrealistische reclamebeelden vanmannenmodellen.

Jens van Tricht schreef speciaal voor ons een persoonlijk relaas over wat de schoonheidsidealen met hem doen. ‘Ik leerde al jong dat mijn lichaam niet voldeedaan de norm.'

 

Zalmtartaar met kruidenroom

Geen Femma magazine zonder heerlijke recepten. Deze maand verzamelde we weer wat lekkers uit ons kookboek Koken voor Elke Dag.

 

 

 

 

#cleanekleren

Sportkleding is hipper dan ooit. En voor al die felle truitjes en strakke sporrtleggings tellen we ook een aardige cent neer. Maar veel van deze kleding wordt in Azië gemaakt aan een hongerloon en in slechte werkomstandigheden. Met de campagne ‘#cleanekleren’ wil Wereldsolidariteit sportmerken aansporen om te veranderen.

 

Hoe de omgeving jou kan laten voelen

 

 

De meeste men zitten liever in een groen parkje dan in een betonnen gebouw.En velen werken fijner in een lichte koffiebar dan in een donker kantoor. De omgeving kan bepalen hoe we ons voelen. Maar wist je dat de omgeving ook invloed heeft op je fysieke en mentale welbevinden, of zelfs je herstel bij ziekte?

 

Lees er alles over in dit nummer!

 

Ontvang je Femmamagazine nog niet? Schaf als de blikem een femmapas aan en mis voortaan geen enkel nummer meer.

 

 

Reacties

belaen nicole schreef

spel april 2017

antw.werkherverdeling

belaen nicole

vondelstraat 43

8531 bavikhove

lidnummer:145005

Reageer