Heerlijk nieuw leesvoer met Femma Magazine November

{$items.title}

Dat er weer te veel redenen zijn waarom je vandaag nog de nieuwste Femma moet openslaan. Het novembernummer van Femma Magazine is uit en hij staat weer vol met fijn leesvoer. Deze keer staat ze helemaal in het teken van zwart-wit. Denk aan onze veelkleurige samenleving, zwart-witdenken en nog veel meer dat met dit thema te maken heeft.

 

Een voorproefje

Ken je deze straffe madam al?

Grote kans dat je al kennismaakte met Dalilla Hermans. Is het niet via haar veelbesproken opiniestukken op Charliemag of via haar boek ‘Brief aan Cooper en de wereld’,  dan is het wel door haar kandidatuur in De Slimste Mens ter Wereld. Wij dronken een lekkere tas thee met haar en gingen uitgebreid in gesprek over alles dat te maken heeft met zwart en wit.

Maak kennis met het Femma’s nieuwe activiteitenaanbod

Hoe mooi zijn deze hippe tasjes van kurk? Deze en tien andere nieuwe activiteiten kan je vanaf 2018 bij Femma volgen. In het magazine maak je kennis met alle nieuwe toffe Femma-activiteiten.

Maak vrij eenvoudig zelf een lichtbox

Je kent die toffe decoratieve lichtbakken vast wel. Je verzint een toffe tekst en je fleurt er op originele wijze je woon- of kinderkamer mee. Met de simpele DIY in het magazine maak je voortaan vrij eenvoudig je eigen lichtbox.

 

 

 

 

 

 

Heerlijke wit-zwarte recepten

Om je vingers bij af te likken. De recepten van november zijn zoals altijd weer verrassend lekker: witte chocolademousse, zwarte olijven tapenade met witte vis, supersnelle Mug cake en Rocky road. Uiteraard vind je deze recepten ook in ons kookboek Koken voor elke dag.

Verhalen over veerkracht, zwart-witdenken en meer

Reageer