Een heel magazine vol met iets waarvan je graag meer wilt

{$items.title}

Afscheid nemen van de zomermaanden doet altijd  een beetje pijn. Elke periode van het jaar heeft natuurlijk zijn slechte en goede kanten. Maar in de zomer heb je op z’n minst de illusie iets meer zeggenschap te hebben over je tijd. Geen beter moment dus om een heel magazine te weiden aan dat waardevolle berip: tijd.

 

Wat kan je verwachten in ons septembernummer?

We hebben het over het allereerste mannenfestival van Vlaanderen. Ik hoor je denken: lekker interessant. Femma is toch een vrouwenorganisatie? Klopt, dachten wij eerst ook. Maar die mannen blijken toch best een interessant verhaal te hebben. Wat dacht je van deze:

'Als ik van zo’n festival kom, dan sta ik heel dicht bij mezelf, kan ik heel goed voelen, sta ik open, heb ik geduld. Ik ben vertraagd, en ik ben een aanwezige partner thuis.’

 

Perfect zijn in alles is voor sprookjeshelden die niet echt zijn

 

Natuurlijk heb je we geen tijd om overal fantastisch in te zijn. Dat weet je dondersgoed.  Toch moet je bekennen dat je heel hard je best doet om alle onderstaande puntjes te zijn: 

  • De beste moeder
  • De leukste dochter
  • De liefste partner,
  • De fijnste collega(vrijwilliger) waarop iedereen kan bouwen

Laten we eerlijk zijn. Dat gaat natuurlijk niet allemaal in één persoon. In het septembernummer lees je twee heerlijk eerlijke getuigenissen hierover.

Verder lees je nog veel meer mooie verhalen over tijd. Vind je heerlijke receptjes en de tofste naaiprojectjes voor een goede start van het nieuwe (vrijwilligers)werkjaar.

 

 

Ontvang je het magazine nog steeds niet? Koop snel een Femmapas en mis geen enkele editie meer!

 

 

 

 

Reageer