Droombestemming Noorse Fjorden

{$items.title}

De Noorse Fjorden, onze droom wordt volgend jaar werkelijkheid. Het aanbod was onweerstaanbaar: weg met de vooroordelen.

Noorwegen? Wij dachten aan ‘duur’ en ‘ver weg’. Nu hebben we een cruise geboekt met Holland America Line. Het is de eerste keer dat we met een schip op reis gaan, maar wat een voordelen!

We stappen aan boord in Amsterdam, en 36 uur later vaart het schip het eerste fjord binnen. Ondertussen zullen we kennis gemaakt hebben met ons drijvend hotel, de ‘Rotterdam’. Dit nieuwe schip heeft verschillende restaurants, twee zwembaden, bars en ruime kamers. Wij kozen voor een suite met balkon, om maximaal te genieten van het fjordenlandschap. Wakker worden, ontbijt op bed terwijl bergen en watervallen defileren… het summum van romantiek, toch?

Met Holland America Line in één week de fjorden zien, zonder vliegen en zonder koffers in- en uit te pakken, aan een deftige prijs? Wij waren verkocht.

Voor meer informatie of om te boeken contacteer 00800-18731873 / informatie@hollandamerica.com of ga naar je reisspecialist.
www.hollandamerica.com

Reacties

Blogger schreef

De Noorse Fjorden zijn echt prachtig. In 2015 één keer geweest, normaal keren we in het najaar van 2023 terug! Heel veel zin in.

Reageer