De Reistour is terug thuis

{$items.title}

De ‘Reistour in je achtertuin’ zit erop! En het was een succes. De voorbije week konden we 180 dames een geweldige dag bezorgen.

                                

Wij zagen en kregen dankbare berichten van contente dames.
Ze vonden het zo fijn om uit hun kot te komen, blij om op stap te gaan, om elkaar weer te ontmoeten, heel tevreden over de deskundige begeleiding en goede organisatie, … Iedereen genoot van de samenhorigheid, van elkaars verhalen en elkaars plannen …

                   

Een greep uit de reacties

                   

Een dikke pluim om dit allemaal te organiseren.
Ik heb er 3 meegedaan en ze waren stuk voor stuk interessant en boeiend met enthousiaste reisbegeleidsters en deelneemsters die allemaal popelen om terug te kunnen reizen!
Marina heeft ons ook de lijst met reizen voor volgend jaar getoond. Ik meen me te herinneren dat (…) en ik ons op het laatste reiscafé op de interesselijst hebben gezet voor Armenië.
Zou het ook mogelijk zijn om de lijst met reizen voor 2021 en 2022 eens door te mailen? En mocht er al meer info zijn over de reis naar Armenië, dan zou ik die ook graag krijgen.
Plan je soms een Reiscafé in het najaar of een moment, waar we meer te weten komen over de reizen?
Met vriendelijke groeten en doe zo voort!

Bedankt voor de wandeling in Mechelen, de koekjes en het cadeautje.
De zon was afwezig, maar de warmte was er door de vriendschap.

Het was het een fijne en geslaagde dag in Tienen.
De deelneemsters waren erg tevreden en blij dat ze ‘uit hun kot’ konden komen.
Er was ook veel interesse voor vrouwenreizen.
Veer

                   

Hartelijk dank voor de zeer mooie dag .Jullie hebben ons echt verwend met zo n schitterende wandeling en dito weetjes.
Hoop nog veel jaren met jullie te kunnen meestappen in good company.

Bedankt voor de leuke dag gisteren. Weeral veel bijgeleerd over onze eigen omgeving. Daarnet nog gaan freewheelen op google maps en nog een aantal "wielen" gespot. Voor herhaling vatbaar, geniet van het mooie zomerweer en hou het gezond.

Heel fijne dag gehad. Met dank.
Een toffe babbel gehad met Rita en terug een reis in gedachten voor 2022.

Nogmaals bedankt om zo’n gevarieerd aanbod van Femma-bijeenkomsten te organiseren, verspreid over Vlaanderen. Het was inderdaad heel plezant om wat bekende gezichten terug te zien.
Het was een beetje spijtig dat ik zaterdag onvoorzien om 16 u moest thuis zijn, maar (…) daardoor kon ik chauffeur zijn voor Chris, die wat problemen had met haar been. (…) Ik heb haar in de buurt van haar wagen kunnen afzetten.

                            

Een dikke pluim voor alle begeleiders en medewerkers van de Vrouwenreizen! 

Voor herhaling vatbaar dus …

Vanaf 25 juni kunnen we weer echt op (meerdaagse) reis, wel nog met naleving van bepaalde afspraken en maatregelen, maar we mogen weer onze reistas pakken!

En ja, er is een datum voor het REISCAFE! Noteer zondag 21 november 2021 alvast in je agenda. Als de coronacijfers gunstig blijven evolueren, afspraak in het najaar!

 

Graag meer info over de Vrouwenreizen? Neem je contact op veerle.vlasselaer@femma.be of neem een kijkje op https://www.femma.be/nl/reizen/reizen-in-2021

Reageer