De grote e5-inzamelactie is er weer!

{$items.title}

In tijden zoals vandaag gaat het om de kleine dingen, die niet alleen jou maar ook een ander een glimlach op het gezicht toveren. Misschien heb je wel wat oude kledij die je kan missen? Super! Dan kan je deelnemen aan een goed doel: onze grote inzamelactie t.v.v. Oxfam-Solidariteit van 3 t.e.m. 20 maart 2021.

Zo geef je iemand die het nodig heeft niet alleen kans op betaalbare kledij maar steun je ook ons als je vertrouwde, lokale winkel. Want winkelhieren is nu meer dan ooit belangrijk! En dat kan met je e5-aankoopcheque van € 12,50* die je ontvangt per gevulde zak met oude herbruikbare kledij, linnen, accessoires of schoenen. Bovendien geef je jouw kledij een tweede leven – én zo duurzaam zien wij het graag!

Bij e5 is je oude kledij geld waar!  Hoe?  Simpel:  

We heten jou van harte welkom in onze e5-winkels en rekenen op jou om opnieuw samen met ons Oxfam-Solidariteit te steunen. Om jouw gezondheid en die van onze medewerkers te garanderen vragen wij jou om de maatregelen in je favoriete e5-winkel te respecteren. Veilig shoppen in je e5-winkel? Lees er hier alles over.

Nieuw: je kan je oude kledij ook indienen in je Oxfam-wereldwinkel in Leuven of Mariakerke. Ook daar krijg je in ruil voor een zak oude, herbruikbare kledij een e5-aankoopcheque t.w.v. €12,50*!

Kom dus zeker eens langs en koop Belgisch om meteen ook de lokale winkels een hart onder de riem te steken.

*Aankoopcheque te besteden per aankoopschijf van € 50. De cheque is geldig t.e.m. 30 maart 2021 in alle e5-winkels en op e5mode.be. Niet geldig bij aankoop van een cadeaucheque. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen. De inzamelactie loopt t.e.m. 20 maart 2021.

Meer informatie op de website van e5

Reageer