Binnenkort het ultieme zomergevoel in je brievenbus

{$items.title}

Dat heerlijke gevoel van al dat moois dat bij de zomer komt kijken. Dat en meer mag je binnenkort in je brievenbus verwachten. De nieuwe editie van je favoriete magazine staat helemaal in het teken van 'puur natuur'. En het goede nieuws is dat ze in aantocht is. Zoals elk jaar komt Femma Magazine steevast een beetje later in de zomer. Maar wees gerust. We stellen daar uiteraard wat tegenover: ze is dikker, vetter en staat weer boordevol mooie verhalen.

Wat je nog niet wist over Miet Smets

In een openhartig gesprek met Miet Smets wordt duidelijk waarom zij in de 45 jaar dat ze aan politiek deed nooit tegen zichzelf heeft gezegd: "dit kan ik niet of dit durf ik niet". Waar komt toch al dat zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen vandaan? Je leest het in ons zomernummer.

Het interview met Miet maakt deeluit van de reeks 100 verhalen die we in de aanloop van Femma's honderste verjaardag via verschillende kanalen publiceren. Daarin delen honderd vrouwen  elk op hun manier hun kijk op het leven, het vrouw-zijn, de vrouwenbeweging, wat hen beweegt en wat hen aan het denken zet. Bezoek de 100-verhalenpagina voor meer info hierover. 

Zero Waste. Over de realiteit van leven zonder afval met Veerle Colle

Dat moment waarop de kassière van de supermarkt je vreemd aankijkt als je het fruit dat je wil kopen in eigen katoenen zakjes op de toonbank legt. In onze rubriek Gisteren Vandaag Morgen lees je alles over het pad dat Veerle Volle doorliep voor een Zero Waste-levensstijl. Inclusief de bijbehorende ongemakkelijke momentjes. Meer over Veerle vind je op haar website. Wij zijn alvast fan van  haar inspirerende podcast.  
 

Heel veel leuke DIY-projectjes en lekkere recepten

 

Super handige uitneembare vakantieplanner - meteen klaar om te gebruiken

 

En natuurlijk heel veel andere mooie verhalen die je niet wil missen:

  • Natuur als nieuwe luxe
  • Gelukkiger door moeder natuur
  • Morning Medicine uitgetest 
  • Elke dag vakantie met Eva Daelemans
  • 4x natuurlijk schoon: leven zonder make-up
  • 3 Femma-generaties over vakantie
  • Fijne zomeractiviteiten om samen met je Femma- of vriendengroep te doen
  • Waarom Servië jouw volgende reis moet zijn

Verwacht het magazine vanaf 14 juni in je brievenbus. Ontvang je het magazine nog niet? Waar wacht je nog op. Klik op deze link en geef je zelf een Femmapas én fijn maandelijkse leesvoer cadeau

 

 

 

Reageer