6 redenen om zeker de laatste Femma van het jaar te lezen

{$items.title}

December vliegt van alle maanden steevast in de hoogste snelheid voorbij. Er moet zoveel dat er van rust vaak geen sprake is. Het huis moet de juiste sfeervolle decoratie hebben, er moeten originele cadeautjes worden gegeven en er moeten natuurlijk heel veel etentjes worden bezocht. Met een overvolle agenda is het soms moeilijk genieten. Met dit nummer stimuleren we je om wat gas terug te nemen, rustig adem te halen en bovenal te genieten.

 

Weten hoe je zonder stress de feestdagen overleeft

Hoe dichter de verjaardag van Jezus Christus komt, hoe hectischer de dagen worden. Dit jaar kiezen wij voor feestdagen met meer ademruimte, en dankzij de tips in dit artikel kun jij hetzelfde doen. Tip je van de sluier: Plan! Maar niet teveel …

Ook zo nieuwsgierig naar hoe het nu echt gaat met Mme Zsazsa?


Wij spraken haar en we hebben Mme Zsa Zsa nog nooit zo openhartig meegemaakt. Wij maar denken dat ze de gelukkigste huisvrouw van Vlaanderen was. Een scheiding, problemen en (geld)zorgen maakten dat het geen gemakkelijk jaar was voor haar. Hoe dat allemaal precies zit, lees je in dit artikel.

Voor hen was stilstaan geen keuze, maar noodzaak
Sommige mensen kiezen heel bewust voor een trager leven. Maar wat als het leven jou bruusk tot stilstand verplicht? Benedikte en Annick ondervonden elk op hun manier wat zo’n noodgedwongen pauze met je doet.

3x leuke pakjes voor de feestdagen
Bijna Kerstmis! Wil je dit jaar eens iets origineels onder de kerstboom leggen? Laat je cadeautjes dan niet in de winkel inpakken, maar tover ze met deze creatieve tips van LiselLove om tot unieke exemplaren. Wedden dat ze de show stelen onder de kerstboom?

6x heerlijke feestrecepten

Een leuke, ontspannende kerst bij je thuis, het kan. Waarom daag je je gasten niet eens uit om een eigen favoriete gerecht mee te brengen. Geen inspiratie? Deze recepten zetten je alvast op weg. Ze zijn niet moeilijk en op voorhand klaar te maken. Sommige moeten wel nog opgewarmd worden.
Meer recepten vind je in ‘Koken voor elke dag’.

De ochtendspits van een jong gezin en een werkende, mantelzorgende oma

Of je nu voor of tegen bent, elke ochtend én avond moeten we er allemaal doorheen: de ochtendspits en de avondrush! Heb jij een druk huishouden waarbij alles sneller dan snel moet gaan of sta jij liever extra vroeg op om traag op gang te komen? En hoe combineer jij je werk, je huishouden en je gezin? Loopt het bij jou allemaal als een trein of is het chaos alom? Omdat we allemaal nieuwsgierig zijn en graag eens gaan kijken hoe het er op een ander aan toegaat, gingen wij deze maand langs bij twee gezinnen tijdens de drukste uurtjes van de dag.

Ontvang je het magazine nog steeds niet? Klik snel op deze link en abonneer je!

Reageer