6 redenen om het nieuwe Femma magazine te lezen

In april staat het magazine helemaal in het teken van bewust zijn en leven. Bewuster leven houdt in dat je meer controle krijgt in je leven. Dat je nadenkt over de gevolgen van wat je doet. Dat je ervoor kiest om een authentiek persoon te zijn met een eigen visie. In het aprilnummer laten we vrouwen aan het woord die bewuste keuzes maakten.

Yasmina El Messaoudi liet bewust haar carrière in de media, haar man, huis en auto achter om een jaar koffie ter serveren in Den Haag en als jonge dertiger een antwoord te vinden op grote levensvragen.

Digital native Kelly Deriemaeker koos bewust voor een leven met minder social media. Veel minder. Alhoewel ze eerst bang was om alles te missen en een totale kluizenaar te worden, blijkt dat het stoppen toch eerder een zegen is dan een vloek.

Evi Renaux werd vijf jaar geleden ernstig ziek en was verplicht om afscheid te nemen van het leven dat ze tot dan toe leidde. Ze nam het ziek-zijn als kans. Om opnieuw te beginnen. Anders te leven. Anders te worden. Evi geeft jou tips om bewuster in het leven te staan.

Femma was een middag te gast bij Veerle Dobbelaere. Als professionele coach nodigt zij jou uit aan haar tafel voor een warme, inspirerende namiddag voor een diepgaandere zoektocht naar je drijfveren en innerlijk geluk. Even stilstaan en met hernieuwde energie verdergaan.

Birgit koos bewust voor kinderen, ook al had ze geen partner. Tiemen en Maren zijn haar oogappels. De zwarte wolk waarop Birgit terechtkwam toen bleek dat Maren een downkindje was, heeft al lang plaatsgemaakt voor een dikke vette roze, met zilveren randjes.

En ten slotte: zijn we ons voldoende bewust van de weg die onze kleren afleggen vooraleer we die op de kop tikken? Vijf jaar nadat het fabriekscomplex Rana Plaza in Bangladesh instortte, bezocht Femma kledingfabrieken in de hoofdstad Dhaka en sprak er soms heel jonge arbeidster.

Ontvang je het magazine nog steeds niet? Klik snel op deze link en abonneer je!

 

​​
 

Reageer