5 redenen waarom je het zomermagazine van Femma moet lezen

{$items.title}

Je hebt chance! Want over enkele dagen ligt het kersverse zomernummer van Femma in je brievenbus. Een nummer vol geluk! 

Sommige mensen hebben altijd geluk! Bij anderen lijkt het wel of ze altijd pech hebben. En wat met toeval? Zo lijkt het allemaal alleen maar. Maar wat als we deze zomer nu eens massaal stoppen met klagen. Want met klagen kom je nergens.

5 redenen waarom je ons zomernummer van A tot Z moet uitlezen:

1. WK-lover of hater: je krijgt een interview met voetbalster Tessa Wullaert

Het is weer zover: de Rode Duivels-gekte is uitgebroken! Of je nu voor bent of tegen, voetbal is overal. Wij gingen naar aanleiding van het WK Voetbal 2018 voetbalvrouw Tessa Wullaert interviewen en dat wil je gewoon niet missen.
Een interview over damesvoetbal, tactiek en het oneerlijke verschil tussen mannen en vrouwen in het voetbal

2.Je komt alles te weten over chance of pech hebben
Sommige mensen lijken wel geboren voor het geluk: ze hebben een leuke partner, brave kinderen, een interessante job en een mooi huis. Anderen lijken van de ene pech naar de andere te hobbelen. Pechvogel of geluksvogel? We zijn zelf voor onze ervaringen en gedachten kunnen veranderd worden. Kom alles te weten hierover in ons artikel over chance of pech!

3. Je krijgt een zomerstappenplan voor een opgeruimd huis

Niet is zo heerlijk als thuiskomen in een opgeruimd huis. Het zorgt voor rust, minder stress en meer geluk. Toch lijken we er maar niet in te slagen om komaf te maken met al die rommel in huis. Met het handige stappenplan van Eva Brumagne slaag jij er deze keer wel in om opgeruime door het leven te gaan, wedden we? 

4. Je krijgt extra veel zomerse DIY-inspiratie

Samen met Lies van de razend populaire blog Liesellove ga je creatief de zomer door met enkele toffe zomerse projectjes. Van anti-wespendekseltjes, een anti-muggenrecept, een prikbord voor al je vakantieherinneringen, ananas-muurdecoratie tot een eenvoudig zonnebrilhoesje. Om te hebben en te houden! 

5. Je leert hoe dankbaarheid je gelukkiger maakt

We wilen altijd maar meer en beter zonder geregeld eens stil te staan bij al het moois dat we al hebben. De kracht van dankbaarheid wordt nog te vaak onderschat en dat terwijl steeds meer onderzoeken uitwijzen hoe groot de impact ervan is op onze geestelijke én lichamelijke gezondheid. Onze vrouw ging de uitdaging aan en hield een week lang een dankbaarheidsdagboek bij, misschien ook iets voor jou? 

Ontvang je het magazine nog steeds niet? Klik snel op deze link en abonneer je!

 

Reageer