5 redenen om het nieuwe Femma magazine te lezen

De laatste vrijdag van mei vieren we de Dag van de Buren. In veel straten en wijken is het ondertussen al een traditie om op die dag een feestje te bouwen. Het is een kans om je buren te leren kennen, samen te lachen, gezellig te tafelen, de vriendschapsbanden en het samenhorigheidsgevoel te versterken. Het meinummer van ons magazine staat boordevol tips om je buurt warmer, mooier, leuker en gezelliger te maken.

 

1. We nemen een kijkje bij onze noorderburen. In Friesland ligt het geluk binnen handbereik. De Friese blogster Wimke Tolsma vertelt je hoe kleine geluksmomentjes je leven ‘smûk’ kunnen maken.

2. Plan je een feestje met de buren? Organiseer dan eens een potluck! Elke gast brengt een gerecht mee en zo ontstaat er een heerlijk gevarieerd buffet. Wij geven je alvast enkele recepten voor gerechten waarmee je zeker zal scoren.

3. Maak je buurtfeest nog gezelliger met zelfgemaakte feestdecoratie. Ga samen met je buren aan de slag om uitnodigingen, vlaggenlijnen en lantaarns te maken. Zo wordt je feest nog leuker.

4. Is het vinden van een vakantieopvang voor je kinderen een probleem? Dan is ‘bijspelen’ misschien wel een goed idee. Onze vrouw vertelt hoe zij samen met andere ouders opvang organiseerde.

5. We gaan langs op een stadsakker, nemen plaats op een gevelbankje, plukken een boek uit een boekenruilkast en kijken vol bewondering naar de resultaten van een wildbreiactie. Allemaal initiatieven die bijdragen tot een sterker gemeenschapsgevoel. Laat je inspireren!

Reacties

Edith Waagner schreef

Goedendag,

Ik ben sinds begin april lid en wil ook graag het Femma magazine ontvangen (tot nu toe nog niets).

Dank u,

Met vriendelijke groet,

Edith Waagner

Brusselsesteenweg 293

2800 Mechelen

Riet van Cronenburg schreef

Ik vind het prettiger om een papieren Femma magazine in de

brievenbus .bus te krijgen dan een mail. heb graag iets de hand

om te lezen. Is dit mogelijk?

Dank u wel

Reageer