3 redenen om heel blij te zijn met het nieuwe magazine

{$items.title}
Geluk is iets waar iedereen naar verlangt. Toch weten we niet allemaal even goed waar we het moeten zoeken. Of wanneer we even niet gelukkig hoeven zijn. In het nieuwste Femma magazine lees je veel over geluk én over af en toe verdrietig (durven) zijn.

 

Een diepte interview met journalist Ilse Ceulemans

Ilse vertelt openhartig over haar worstelingen met de combinatie van haar carriere en haar gezin. Over hoe ze minder ging werken, wat dat voor haar betekende en over we de samenleving best anders zouden kunnen inrichten om het voor iedereen plezant te houden. Ze schreef er ook een boek over. 

 

 

 

De dikke vuist van Anke Wouters naar het schoonheidsideaal

We hebben het met Anke over Bodyshaming: het hebben van ongepaste negatieve kritiek op het uiterlijk van iemand anders of op jezelf.  Ze vertelt openhartig over de lelijke kanten van de schoonheidsidealen en wat dat met haar gedaan heeft. Zij schreef  er de succesvolle blog: Dik. Lelijk. Wijf. over en maakte een gelijknamig boek.

3 supervrouwen over vallen en opstaan

 Deze madammen doorstonden storm en onweer. Maar dat lieten ze niet in de wegstaan van hun geluk. Drie fijne gesprekken over het leven na verlies, uit de kast komen en burn out.
 
 
 

 

Reacties

Rita Smitt - algemeen contactpersoon Femma-Diest schreef

De onderwerpen zien er alvast interessant en leerrijk uit.

Nu ook nog hopen dat de artikels leesbaar zijn op alle bladzijden... we kregen hierover klachten op onze planningsvergadering met leden. Misschien een aandachtspunt voor de redactie ?!

Ryngaert Linda schreef

Wat vind ik een gemiste kans bij femma? Ze zetten iedere Femma afdeling in om mee te doen aan een chokotoff-fotowestrijd. Velen wagen hun kans,beleven veel leuke ontmoetingen bij het mee doen aan de wedstrijd die op folders rondgingen. Wie won speelt geen rol meer,enkel de fotos werden getoond. Hoe veel mooier kon het geweest zijn dat de femma afdelingen hun dag mochten herbeleven in ons femmaboekje. Zoiets zo promoten en er dan niets van lezen ......vind ik een gemiste kans.De gewone vrijwilligers die zich zo inzette om er iets mooi van te maken ,er zaten pareltjes tussen. Geen 1 artikel in ons boekje.Wie leest dat nu niet graag van de femma vrouwen die er aan meewerkten??? De actie breien waren toch ook een succes .

Reageer