Kriebelt de reismicrobe?

{$items.title}

Zet dan 21 november met dikke stipt in je agenda. Die zondag organiseren de Vrouwenreizen opnieuw het Reiscafé. Na een ‘kwakkeljaar’ om de welbekende reden kijken wij er enorm naar uit om al die bekende gezichten terug te zien en nieuwe kandidaat-reizigers te ontmoeten. In zaal De Posthoorn in Mechelen, in de schaduw van de Sint-Jan-Berchmanskerk, wacht je een warm welkom.

Wat mag je verwachten?

Zoals elk jaar stellen we de reisbestemmingen voor de komende jaren (2022 en 2023) voor. Onze enthousiaste reisbegeleidsters staan voor je klaar met bijkomende informatie en antwoorden op al je vragen.

Ging je al eerder met ons mee? Dan tref je hoogstwaarschijnlijk bekende gezichten. Herinneringen ophalen en/of nieuwe plannen maken kan bij een hapje en een drankje. Ging je nog nooit met ons mee? Dan is dit de gelegenheid om met de Vrouwenreizen kennis te maken en de sfeer op te snuiven.

 

Twijfel je of dit wel iets voor jou is? Weet dat je niet alleen bent. Veel dames die met de Vrouwenreizen op stap gaan, hebben ooit aarzelend die eerste stap gezet en zijn nu heel blij dat ze hebben doorgezet. Dat merken wij telkens weer aan alle enthousiaste en waarderende reacties. Wie je ook bent, op onze reizen is iedereen welkom.

Waar wil je naartoe?

De Vrouwenreizen bieden voor ieder wat wils. In eigen land, in de buurtlanden of naar ver(de)re bestemmingen. Met de bus, het vliegtuig of eigen vervoer. Lang of kort. Met een sportieve insteek of met de focus op cultuur, natuur, genieten, … in aangenaam gezelschap, op en top georganiseerd. Je hoeft alleen je valies te maken.

Begint de reismicrobe te kriebelen? Kom dan zeker af. Wij kijken er alvast naar uit!

Reiscafé Vrouwenreizen
Zondag, 21 november 2021
13 tot 16.30 u.

De Posthoorn (naast de Sint-Jan-Berchmanskerk)
Posthoornstraat 
2800 Mechelen
Op 20 minuten wandelen van het Station Mechelen
 


 

Reacties

Deconinck Annemie schreef

Hallo Femma, Reiscafé Vrouwenreizen, zie kader hierboven.

Of t.a.v. Veerle Vlasselaer

Hier een berichtje van Annemie Deconinck vanuit Turkije waar ik nu op vakantie ben. Net je berichtje hierboven gelezen, ik had nooit gedacht dat we nog een jaar zouden moeten wachten voor het komende Reiscafé hoor, we wachten al zolang om mekaar terug te zien, dus dit zal wel een typefout zijn, ha,ha, goed gezien vanuit mijn zonnige bestemming waar het hier al iedere dag sinds onze aankomst 35 graden is en regen, hebben wij hier nog niet gezien hoor.

Zonnige

NICOLE schreef

Graag meer info over de bestemmi gen en prijzen

Lutgarde De Corte schreef

alleen voor vrouwen

Reageer