Bye Bye Kalk - Welcome zacht water en zachte huid!

{$items.title}

Kalk in het water is één van de grootste vijanden van je huishoudtoestellen. Ook je haar, huid en kleren hebben erg te lijden onder hard water. Dus geven we geld uit aan producten om onze toestellen te ontkalken, spuiten we met ontkalker om onze kranen te poetsen en smeren we nog een rondje vochtinbrengende crème voor onze droge huid.

Met zacht water is dit allemaal verleden tijd. Je hebt geen wasverzachter meer nodig, gebruikt minder zeep of wasmiddel voor een zelfde resultaat en hoeft helemaal geen zout meer toe te voegen aan je vaatwassen.

Een waterontharder is de manier om je harde, kalkrijke water om te zetten in zacht water, aangenaam voor jezelf en je huishoudtoestellen. Informeer je hier vrijblijvend en geniet van een Femma-voordeel bij aanschaf van een waterontharder.

Reacties

Annemie schreef

Deze reclame hoort niet in de Femma nieuwsbrief!!!!

Ongelooflijk.

Of versta ik de hele bedoeling niet en heeft het totaal niks met reclame te maken, graag wat uitleg aub

Caroline schreef

Bij mij helemaal hetzelfde idee... Ik dacht : "hugh ??? Och, toch maar even op de link klikken om verder te lezen, het gaat vast om een soort ludieke voorstelling ofzo... " Maar dat lijkt het niet.

Als we straks ook al via de nieuwsbrieven reclame binnen krijgen, dan schrijf ik me uit...

Kathleen Pauwels schreef

Zelfde reactie, geen reclame in deze nieuwsbrief. Taalgebruik!!

Femma Wereldvrouwen schreef

Hallo allemaal,

Bedankt voor jullie reacties naar aanleiding van de advertentie die te vinden was in onze nieuwsbrief. We begrijpen dat het niet fijn is wanneer je reclame ziet waar je je niet goed bij voelt.

Door onze samenwerking met Publicarto zetten wij af en toe een advertentie in onze nieuwsbrief en website. Publicarto is onze reclameregie en zij zoeken specifiek naar adverteerders die graag adverteren voor een vrouwelijk publiek. Zij hebben ook andere titels van ledenbladen gericht op vrouwen in hun portfolio. We werken met hen vooral samen rond ons magazine, maar af en toe vragen hun klanten ook om online te kunnen adverteren.

We proberen steeds om deze advertentie zo dicht mogelijk bij ons doelpubliek te houden. Bij deze advertentie is dat minder gelukt. Daarom nemen we jullie reacties ook mee, zodat we bij toekomstige advertenties meer gericht gaan kijken naar wat er bij Femma Wereldvrouwen past. Bedankt voor jullie begrip.

H. Peeters schreef

Ha, ik dacht, Femma heeft al gereageerd op een absoluut misplaatste reclame. Tot ik vaststel dat het hier gaat om een reactie van anderhalf jaar geleden. Veel "meegenomen" uit de vorige reacties is er dus niet, als die advertie vandaag opnieuw in de nieuwsbrief verschijnt.

En excuseer, maar "advertenties zo dicht mogelijk bij ons doelpubliek". Wat moet ik daaruit concluderen? Dat huishoudtoestellen, kleren en haarverzorging enkel maar vrouwen interesseren?! Is dat een boodschap waar Femma achter staat, wilt verspreiden zelfs?

Ik was al aan het twijfelen mijn lidmaatschap nog te verlengen, maar bij deze is de knoop wel doorgehakt...

Rita Cassiman schreef

Niet akkoord met reclame in de nieuwsbrieven van Femma Wereldvrouwen. Ongepast.

Reageer