3 goeie reden om dit boek aan te schaffen

{$items.title}

Geen inspiratie voor een gepast kerstcadeau? Dan is ons boek ‘Het is hier geen hotel!’ zeker een aanrader. Tot en met 15 december bestel je twee boeken ter waarde van 45 euro voor de promoprijs van 40.5 euro, verzending inbegrepen. Dat is eentje om cadeau te doen, en eentje voor jezelf!
We geven je 3 goeie redenen om het boek meteen aan te schaffen én cadeau te doen.

1) Het is momenteel te koop aan een voordeligere prijs

Tot 15 december koop je dankzij onze decemberactie 2 boeken voor de actieprijs van € 40,50, in plaats van € 45. Ideaal om jezelf te trakteren én het cadeau te schenken aan iemand die je lief hebt.

Geniet hier van de korting

2) In 5 hoofdstukken leren we je hoe je het huishouden samen aanpakt

Wat valt er allemaal te ontdekken in 'Het is hier geen hotel!'? We bieden je 5 hoofdstukken aan waarin we je stap voor stap vertellen hoe je het huishouden eerlijk verdeeld. Een overzicht van onze hoofdstukken:

  • Hoofdstuk 1: Doe de test en ontdek jouw profiel

Aan de hand van een tiental vragen kom je te weten wat voor 'type' je zelf bent. Op basis hiervan krijg je leestips op maat: welke overtuigingen belemmeren jou? Welke handvatten helpen jou het meest?

  • Hoofdstuk 2: De vele smoelen van het huishouden

Wat is huishouden en wat voor werk komt erbij kijken? Het huishouden heeft vele gedaantes. Dit komt omdat dit werk deels onzichtbaar is, vaak niet gewaardeerd wordt en ongelijk verdeeld is.

  • Hoofdstuk 3: Belemmerende overtuigingen voor gedeeld eigenaarschap

Alle verandering begint bij jezelf. Tussen jouw oren zitten heel wat overtuigingen die je belemmeren om werk te maken van een rechtvaardigere verdeling van huishoudelijk en zorgwerk tussen jou en je huisgenoten. We stellen in vraag welke overtuigingen het jou moeilijk maken om van dit gedeeld eigenaarschap eindelijk werk te maken.

  • Hoofdstuk 4: Gedeeld eigenaarschap

Gedeeld eigenaarschap biedt de beste garantie op persoonlijk welzijn, fijne relaties thuis en een gelijkere samenleving. Daarom wijden we een hoofdstuk aan dit gedeelde eigenaarschap. Wat houdt gedeeld eigenaarschap thuis is? Waarom is het goed voor iedereen?

  • Hoofdstuk 5: Handvatten voor gedeeld eigenaarschap

Aan de slag! Met deze handvatten - praktische tips, tricks en tools - heb je alles in handen om dat gedeelde eigenaarschap in jouw huishouden nu echt te realiseren.

3) Het boek zorgt voor herkenbaarheid en zet je aan tot nadenken

Soms besef je (nog) niet hoe het er bij jou thuis aan toe gaat. Tot je het bij iemand anders ziet gebeuren. Ons boek staat daarom vol inspirerende quotes en herkenbare afbeeldingen (door Vageinig). Dit kan je steun geven om het bij jou ook op een andere manier aan te pakken. Je staat er niet alleen voor!Overtuigd? Bestel dan hier het boek via onze decemberactie.

Reageer